ta myala poy koyvalas inside out icon22 600x182 1
Ανακοινώσεις Κινηματογραφική Λέσχη

Κινηματογραφική Λέσχη: “ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ”

Ξεκινά και πάλι φέτος η προβολή ταινιών από την Κινηματογραφική Λέσχη του ΓΕ.Λ. Σκιάθου.

Έτσι αύριο Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 05:00 το απόγευμα, στο Μπούρτζι (Αίθουσα Εκδηλώσεων), προβάλλεται η αξιόλογη ταινία κινουμένων σχεδίων “ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ”.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να παρουσιαστούν τα συναισθήματα ενός ανθρώπου και πόσο μάλλον αυτά ενός μικρού κοριτσιού.

Η Χαρά μια όμορφη και λαμπερή “νεραϊδούλα”,

ο Θυμός ένας κοντός κυριούλης με γραβάτα,

ο Φόβος ένας κοκκαλιάρης τυπάκος του κατηχητικού,

η Αηδία μια ντίβα του παλιού “ελληνικού” σινεμά και

η Θλίψη μια συνεσταλμένη κοπελίτσα με γυαλάκια.

Όλοι τους μοναδικοί.

ta myala poy koybalas 1

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Ράιλι που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη  όταν ο πατέρας της βρίσκει μια νέα δουλειά στο Σαν Φρανσίσκο. Όπως όλοι μας, έτσι και αυτή καθοδηγείται από τα συναισθήματά της – Χαρά, Φόβο, Θυμό, Αηδία και Θλίψη. Τα συναισθήματα αυτά ζουν στο Αρχηγείο, το κέντρο ελέγχου μέσα στο μυαλό της Ράιλι. Καθώς αυτή και τα συναισθήματά της αγωνίζονται για να προσαρμοστούν στη νέα της ζωή στο Σαν Φρανσίσκο, στο Αρχηγείο ακολουθεί αναταραχή. Παρόλο που η Χαρά, το κύριο και πιο σημαντικό συναίσθημά της, προσπαθεί να διατηρήσει ψηλά το ηθικό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ του για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική  πόλη, ένα νέο σπίτι και ένα καινούριο σχολείο.

Η ταινία της Disney και της Pixar για όλη τη οικογένεια, 

που δεν πρέπει να χάσετε! Σας περιμένουμε…

Ευχαριστούμε τον Δήμο Σκιάθου και κυρίως τον Δήμαρχο κ. Τζούμα Θοδωρή, για την παραχώρηση της Αίθουσας. Επίσης ευχαριστούμε την Εταιρία  ΕΨΑ, για την προσφορά των αναψυκτικών της καθώς και τον κ. Χρήστο Δημητριάδη της Εταιρίας “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΕ”, για την προσφορά των νερών.

Screenshot 17
Screenshot 18