Screenshot 51
Ανακοινώσεις

Συμμετοχή της Β΄ Τάξης στη δράση: «Όλοι μαζί, Σκιάθος καθαρή 2023». Καθαρισμός της παραλίας «Μέγας Γιαλός»

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης συμμετείχαν την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 στην Περιβαλλοντική Δράση «Όλοι μαζί, Σκιάθος καθαρή», που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος», με την αρωγή του Δήμου Σκιάθου και όλων των φορέων του νησιού μας. Μετέβησαν στην παραλία Μέγας Γιαλός με το τουριστικό πλοιάριο “Καλυψώ” του κ. Λάμπρου Χούμα, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο  Σκιάθου κ. Τζούμα Θεόδωρο και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου καθώς και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» κα Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου, για 17 χρόνια, δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές και τις μαθήτριές μας να συμμετέχουν σ’ αυτή τη δράση,  να καλλιεργούν την περιβαλλοντική τους συνείδηση αλλά και να ενισχύουν την εθελοντική προσφορά τους στην τοπική κοινωνία. Τους ευχαριστούμε ακόμη και για την προσφορά όλων των απαραίτητων υλικών (γάντια, σακούλες) για τη συγκέντρωση των απορριμμάτων καθώς και των νερών και χυμών που παρείχαν.

image

Συνοδοί καθηγητές ήταν οι:  Πάρνος Γεώργιος (Θεολόγος), Παπαγεωργίου Αλέξανδρος (Χημικός) και Τσατήρη Μαρία (Φιλόλογος).

Η δράση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αν κρίνει κανείς από τον ενθουσιασμό των παιδιών, καθώς και από τον μεγάλο όγκο σκουπιδιών που μαζεύτηκαν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.