Screenshot 72
Ανακοινώσεις Εκδηλώσεις-Εορτές

17 Νοέμβρη 1973 – 50 χρόνια μετά – το ΓΕΛ Σκιάθου θυμάται και τιμά τους Αγωνιστές και τη Δημοκρατία.

Στις 17 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν πενήντα χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την κορυφαία και πλέον συμβολική πράξη αντίστασης της νεολαίας και γενικότερα του ελληνικού λαού στη δικτατορία των συνταγματαρχών.

Screenshot 73

Το σχολείο μας τίμησε και φέτος την Επέτειο του Πολυτεχνείου με ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα με τη συμμετοχή μαθητών – μαθητριών και καθηγητών – καθηγητριών 1. Η γιορτή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Διευθυντή κ. Τζαβαλιά Λεωνίδα και την ανάγνωση του μηνύματος του Υπουργού. Στη συνέχεια προβλήθηκε ντοκυμαντέρ με την εξιστόρηση των γεγονότων και τέλος ακολούθησε το μουσικό αφιέρωμα.

Screenshot 74

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ματούλα Παπαδούλια και αρκετοί γονείς.

Το σχολείο μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θ. Τζούμα, στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ματούλα Παπαδούλια καθώς και στους κυρίους Αν. Κισσουρά και Κ. Κουτούμπα για την παραχώρηση πυκνωτικών μικροφώνων, προκειμένου να καληφθεί ηχητικά η εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε τον Διευθυντή του SkiathosLive κ. Τζούμα Νικόλαο και τον απόφοιτό μας, εικονολήπτη και τεχνικό του SkiathosLive κ. Βαλμά Κωνσταντίνο για την κάλυψη και ανάρτηση με εκτενές άρθρο, video και φωτογραφίες την εκδήλωση.

Ακολουθεί το video της εκδήλωσης από το SkiathosLive:

1 Η εμφάνιση του μουσικού σχήματος του σχολείου μας (ορχήστρα και χορωδία) είναι στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος με τίτλο “Νότες εν τάξει” που υλοποιείται και τη φετινή σχολική χρονιά 2023 – 2024.

fdgdhdghgd