Screenshot 1 6
Δράσεις Επιμορφώσεις-Ημερίδες

Ενδοσχολική Επιμόρφωση: «Διαχείριση Πένθους»

Στο πλαίσιο της Αυτοαξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας, για το τρέχον σχολικό έτος  και του Σχεδίου Δράσης με αντικείμενο την «Ενδοσχολική Επιμόρφωση» καθώς και με πρωτοβουλία της Ομάδας Δράσης (Ανδρονίδης Κ., Κατσάρη Δ., Σγαντζής Χ., Καρανάσιος Π. και Γρηγοριάδης Π.), υλοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 και από τις 13:30΄-15:30΄, επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας, με θέμα «Διαχείριση Πένθους». Εισηγήτρια ήταν η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Υγείας Σκιάθου κ. Άρια Σεβλιανού.

  Η απώλεια, ως στερητικό βίωμα, οι συνέπειές της στον ψυχικό κόσμο των παιδιών και των εφήβων, η αλλαγή συμπεριφοράς και η αντιμετώπισή τους αποτέλεσαν το περιεχόμενο της Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης. Μετά το τέλος της εισήγησης-παρουσίασης οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί έθεσαν τα ερωτήματά τους και τις ανησυχίες τους και ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

   Ευχαριστούμε θερμά την εξαίρετη κ. Άρια Σεβλιανού, η οποία για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση που της απευθύναμε, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι  αποτελεί πολύτιμη αρωγό στις δράσεις του σχολείου μας.