protes voitheies
Δράσεις Επιμορφώσεις-Ημερίδες

Ενδοσχολική Επιμόρφωση: «Α΄ Βοήθειες»

Screenshot 3 6

Στο πλαίσιο της Αυτοαξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας, για το τρέχον σχολικό έτος  και του Σχεδίου Δράσης με αντικείμενο την «Ενδοσχολική Επιμόρφωση» καθώς και με πρωτοβουλία της Ομάδας Δράσης (Ανδρονίδης Κ., Κατσάρη Δ., Σγαντζής Χ., Καρανάσιος Π. και Γρηγοριάδης Π.), υλοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 και από τις 10:30΄-12:30΄, επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας, με θέμα «Α΄ Βοήθειες». Εισηγητής ήταν κ. Αθανάσιος Ευάγγελος Τζούμας, διασώστης, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Β. Σποράδων.

Σύμφωνα με μελέτες το 80% των περιστατικών που χρήζουν πρώτες βοήθειες συμβαίνουν στο οικείο περιβάλλον μας, στο σπίτι, στο χώρο εργασίας, στο σχολείο, στο γυμναστήριο ακόμη και σε κάποια εκδρομή ή στο δρόμο. Καλό θα ήταν λοιπόν να είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις.

Είχαμε την τιμή και τη χαρά να ενημερωθούμε με τον καλύτερο τρόπο από τον καταξιωμένο και έμπειρο διασώστη κ. Τζούμα, ο οποίος για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση που του απευθύναμε. Όλοι μας τον ευχαριστούμε θερμά!

Αντιμετώπιση απόφραξης: