1070 12
Ανακοινώσεις

“Πράσινη” δωρεά

viomes logo

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διεύθυνση του Εργοστασίου Πλαστικών Viomes, καθώς επίσης και τον υπεύθυνο πωλήσεων του Εργοστασίου κ. Ματσάγγο Εμμανουήλ για την ευγενική χορηγία κάδων ανακύκλωσης (χαρτιού και πλαστικών).

v 3528 761

Οι υπεύθυνοι του εργοστασίου Viomes, αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία τους σε θέματα ανακύκλωσης, πράσινης ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος. Η συλλογή Kiklos είναι αποτέλεσμα  της δυναμικής εξέλιξης του εργοστασίου, που προέκυψε από τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας για την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης. Μέσα από τη διαρκή έρευνα, παρουσιάστηκε η ανάγκη για την παραγωγή προϊόντων όχι μόνο χρηστικών, αλλά και διακοσμητικών με μοντέρνο σχεδιασμό, που συνδυάζουν υψηλή αισθητική και ποιότητα κατασκευής. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.kiklos-bins.gr/

Το σχολείο μας εδώ και χρόνια συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, τόσο σε πλαστικά, χαρτιά, παλιές ηλεκτρικές συσκευές, όσο και στη συλλογή πλαστικών καπακιών.

Ενημερώνοντας σωστά και υπεύθυνα τη νέα γενιά και τα παιδιά, «χτίζεις» μια καλύτερη και πιο υπεύθυνη κοινωνία για το αύριο. Αυτό, ισχύει ακόμη περισσότερο και σε ό,τι αφορά την ευαισθητοποίηση και τη σωστή ενημέρωση για τα θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης, για μια βιώσιμη κοινωνία που θα κινείται σε αρμονία με το φυσικό πλούτο του πλανήτη και σέβεται κάθε μορφή ζωής, ως έναν ακόμη κρίκο στη φύση και στο Σύμπαν.

Η ανταπόκριση των μαθητών και μαθητριών μας είναι  κάτι παραπάνω από θετική και αποτελεί την κυρίαρχη ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον!

1663603405360 1
1663603405380 1