337094970 622480616559516 517808781651271974 n
Ανακοινώσεις

Συμμετοχή της Α΄ Τάξης στη δράση: «Όλοι μαζί, Σκιάθος καθαρή»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης συμμετείχαν την Παρασκευή 31/3/23 στη Δράση «Όλοι μαζί, Σκιάθος καθαρή» που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» με την αρωγή του Δήμου Σκιάθου και όλων των φορέων του νησιού μας.

image

Τα παιδιά με τη συνοδεία τριών καθηγητών, τους: κ. Καπούλα Ιωάννη, Μαθηματικό, κ. Πάρνο Γεώργιο, Θεολόγο και κ. Παπαγεωργίου Αλέξανδρο, Χημικό, ξεκίνησαν από την περιοχή του χώρου στάθμευσης στο παλιό Κέντρο Υγείας, συνέχισαν με το το παρκάκι του Κ.Υ. και τον χώρο της παιδικής χαράς. Κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Πλάκες και ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό στο Μπούρτζι.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο  Σκιάθου κ. Τζούμα Θεόδωρο και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» κα Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου, για την ευκαιρία που δίνουν στους μαθητές και μαθήτριές μας να ενισχύσουν την εθελοντική προσφορά τους στην τοπική κοινωνία, μέσω της συμμετοχής τους σ’ αυτή την περιβαλλοντική δράση. Τους ευχαριστούμε επίσης για την προσφορά όλων των απαραίτητων υλικών (γάντια, σακούλες) για τη συγκέντρωση των σκουπιδιών.