Screenshot 2
Ανακοινώσεις

Πραγματοποίηση Αγιασμού

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023 – 2024, λόγω της αναστολής λειτουργίας του σχολείου εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πατήρ Γεώργιος Σταματάς, παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κου Θοδωρή Τζούμα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε σε όλη τη σχολική κοινότητα καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου κα Ματούλα Παπαδούλια και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και γονείς μαθητών και μαθητριών.

1
2

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Σχολείου κος Λεωνίδας Τζαβαλιάς, αφού καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και έδωσε οδηγίες για να μεταβούν στις αίθουσές τους προκειμένου να παραλάβουν τα βιβλία τους.

3
4

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, αλλά και τις οικογένειές τους, καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και πρόοδο.

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν μαθήματα μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Webex. Έτσι αναγκαστiκά το καλωσόρισμα των μαθητών και μαθητριών και κυρίως αυτών της Α΄ Λυκείου έγινε ηλεκτρονικά!

5
6