aaa
Ανακοινώσεις Κινηματογραφική Λέσχη

Κινηματογραφική Λέσχη του ΓΕ.Λ. Σκιάθου

Η Κινηματογραφική Λέσχη του ΓΕ.Λ. Σκιάθου θα λειτουργήσει και τη φετινή σχολική χρονιά 2023-2024, προβάλλοντας αξιόλογες ταινίες για τους μικρούς μας (και όχι μόνο) φίλους του νησιού. Η Κινηματογραφική Ομάδα της Β΄ Λυκείου επιλέγει τις ταινίες, έχοντας ως υπεύθυνο καθηγητή τον Διευθυντή ΓΕ.Λ. Λεωνίδα Τζαβαλιά. Πολύτιμη επίσης βοήθεια προσέφεραν και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕ.Λ. καθώς και οι Συγκοινωνίες Σκιάθου, οι οποίες με την ευγενική χορηγία τους στηρίζουν οικονομικά το εγχείρημα αυτό για το 2023.

Κάνοντας αρχή λοιπόν για το σχολικό έτος 2023-2024, προβάλλεται το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 και στις 17:00 το απόγευμα, στη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γυμνασίου-Λυκείου, η ταινία «Αστερίξ – Το μυστικό του Μαγικού Ζωμού», με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων: τον Αστερίξ, τον Οβελίξ, τον Πανοραμίξ, τον Κακοφωνίξ, τον Ιντεφίξ, τον Ιούλιο Καίσαρα και πολλούς άλλους.

image

Η ιστορία έχει ως εξής: έπειτα από ατύχημα εν ώρα εργασίας, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως ήρθε ο καιρός να βρει πια τον αντικαταστάτη του. Παρέα με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ, ξεκινά ένα ταξίδι σε όλη την επικράτεια της Γαλατίας, με σκοπό να βρεθεί ο άξιος εκλεκτός. Πρέπει όμως να τα βάλουν με τον κακόβουλο Διαβολίξ και το σατανικό σχέδιό του να οικειοποιηθεί την πολύτιμη συνταγή.

Η απουσία τους όμως από το γνωστό ανυπότακτο χωριό στέκει για τον Καίσαρα ως μοναδική ευκαιρία κατάκτησής του. Δείτε το trailer:

image 1