Screenshot 82
Δράσεις Επιμορφώσεις-Ημερίδες

Βιωματικό Σεμινάριο/Εργαστήριο για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων του σχολείου μας

Στο πλαίσιο Αγωγής Υγείας, προγράμματος του Υπουργείου Υγείας που περιλαμβάνει την υλοποίηση δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού σε Εθνικό Επίπεδο, πραγματοποιήθηκαν Ενημερώσεις και Βιωματικές ασκήσεις στους μαθητές και στις μαθήτριες όλων των τάξεων.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 4 έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να ασκηθούν βιωματικά, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στα παρακάτω θέματα, έχοντας ως οδηγούς την κ. Άρια Σεβλιανού,  Κοινωνική Λειτουργό του Κ. Υ. Σκιάθου και την κ. Στρούγκη Μαρία, Μαία του Κ. Υ. Σκιάθου.

Το θέμα στο οποίο επιμορφώθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Λυκείου ήταν: ¨Τεχνολογία – Διαδίκτυο και Εφηβεία – Ας μιλήσουμε για την Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου“, ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ και της Γ΄ τάξης επιμορφώθηκαν στο θέμα: “Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου – Βιώνω τα Συναισθήματά μου“. Σε κάθε τμήμα η διάρκεια του προγράμματος ήταν μία διδακτική ώρα.

Ευχαριστούμε θερμά και την κ. Σεβλιανού Ά. και την κ. Στρούγκη Μ. για την άψογη συνεργασία με το σχολείο, για άλλη μια φορά.