ςς1
Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικά προγράμματα Επιμορφώσεις-Ημερίδες

Συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα: “Σχολείο χωρίς σκουπίδια – Zero Waste σχολείο”

Screenshot 109

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, αποδεχθήκαμε την πρόταση του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Τζούμα και της Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ματούλας Παπαδούλια, να συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα της Οικολογικής Εταιρειας Ανακύκλωσης με τίτλο “Σχολείο χωρίς σκουπίδια – Zero Waste σχολείο”

Το πρόγραμμα αφορά στα βασικά θέματα της Κυκλικής Οικονομίας, όπως: η Πρόληψη αποβλήτων, η Επαναχρησιμοποίηση, η Ανακυκλωση – Διαλογή στην Πηγή, η Κομποστοποιηση και η διαχείριση των Ογκωδών με στόχο τα μηδενικά απορρίμματα.

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 είχαν την τύχη οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ και Β΄ τάξης να ενημερωθούν με δύο παρουσιάσεις από την κα Κατερίνα Πελεκάση, υπεύθυνη του Προγράμματος.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο την κα Κατερίνα Πελεκάση για την άψογη ενημέρωση και συνεργασία, όσο και τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Τζούμα καθώς και την Προέδρο της Επιτροπής Παιδείας Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ματούλα Παπαδούλια για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη που μας παρέχουν.

zz1
zz2
image
image 1