IMG 20220516 WA0036
Δράσεις

Συμμετοχή της Α΄ Τάξης στη δράση: «Όλοι μαζί, Σκιάθος καθαρή». Καθαρισμός της παραλίας «Μέγας Γιαλός»

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης συμμετείχαν τη Δευτέρα 16/5 για δεύτερη φορά στη Δράση «Όλοι μαζί, Σκιάθος καθαρή» που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» με την αρωγή του Δήμου Σκιάθου και όλων των φορέων του νησιού μας. Αυτή τη φορά μετέβησαν στην παραλία Μέγας Γιαλός με το τουριστικό πλοιάριο “Καλυψώ” του κ. Λάμπρου Χούμα τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο  Σκιάθου κ. Τζούμα Θεόδωρο και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» κα Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου, για την ευκαιρία που δίνουν στους μαθητές και μαθήτριές μας να ενισχύσουν την εθελοντική προσφορά τους στην τοπική κοινωνία, μέσω της συμμετοχής τους σ’ αυτή την περιβαλλοντική δράση. Τους ευχαριστούμε επίσης για την προσφορά όλων των απαραίτητων υλικών (γάντια, σακούλες) για τη συγκέντρωση των σκουπιδιών, καθώς και των χυμών και νερών μας παρείχαν.

Screenshot 2 6

Συνοδοί καθηγητές ήταν οι: Ανδρονίδης Κωνσταντίνος (Αγγλ. φιλολογίας), Πάρνος Γεώργιος (Θεολόγος), Καπούλας Ιωάννης (Μαθηματικός) και Γρηγοριάδης Παναγιώτης (Γυμναστής).

Η δράση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία αν κρίνει κανείς από τον ενθουσιασμό των παιδιών, καθώς και από τον μεγάλο όγκο σκουπιδιών που μαζεύτηκαν.