b5b9d8ba ball 625x375 1
Αθλητισμός

Σχολικοί Αγώνες Λυκείων Μαγνησίας

     Το σχολείο μας συμμετέχει στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Σχολικούς Αγώνες  Λυκείων, των οποίων η α΄ φάση διοργανώνεται από την  Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Μαγνησίας,  με ομάδα βόλεϊ μαθητριών και ομάδα μπάσκετ μαθητών.

dddd
Η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών από αριστερά προς δεξιά, κάτω: Χούτου Ραφαηλία Γ΄, Τσάκου Μαργαρίτα Γ΄. Ιωάννου Μιχαέλα Γ΄, Παραδιά Παναγιώτα Γ΄, Καβάγια Αναστασία Γ΄, Κατερίνα Τόκα καθηγήτρια Φ. Α., Μπενγκάι Σάρα Α΄, επάνω: Καρυοφύλλη Ελένη Γ΄, Μπουκοβάλα Αναστασία Γ΄, Χιουσάι Μαρίνα Α΄, Νικητάκη Δάφνη Α΄, Παχή Ιωάννα Α΄.

     Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών ταξίδεψε στη Σκόπελο, όπου αγωνίστηκε  με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΕ.Λ. Σκοπέλου και δυστυχώς έχασε τον αγώνα με 2-0 σετ. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, αφού η ομάδα της Σκοπέλου απαρτίζεται από μαθήτριες-αθλήτριες του Α.Ο. Σκοπέλου, οι οποίες διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία, εφόσον ασχολούνται με το άθλημα εδώ και αρκετά χρόνια. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα του ΓΕ.Λ. Σκοπέλου, αλλά και πολλά συγχαρητήρια στις μαθήτριές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

ccc 1
H ομάδα μπάσκετ αγοριών από αριστερά προς δεξιά, κάτω: Κουφίδης Σταύρος Α΄, Χασιώτης Φίλλιπος Ρακότο Α΄, Πρόκο Χρήστος Μάριος Α΄, Γραμματικός Αναστάσιος Γ΄, Ντότση Νικόλαος Γ΄, Επάνω: Κατερίνα Τόκα καθηγήτρια Φ. Α., Παπαθανασίου Αθανάσιος Α΄, Καρασαϊνης Βασίλειος Β΄, Παρίσσης Κωνσταντίνος Γ΄, Γιαννίτσης Σπυρίδων Γ΄, Χίντρι Διονίς Β΄, Θεοχαρίδης Βασίλειος Β΄, Βατζάκας Απόστολος Γ΄.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 η ομάδα μπάσκετ αγοριών αγωνίστηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκιάθο με την αντίστοιχη ομάδα του Μουσικού Σχολείου Βόλου, έχοντας τη θερμή υποστήριξη των συμμαθητών/-τριών τους, που παρακολούθησαν το παιχνίδι, ενισχύοντας τους παίκτες. Ύστερα από έναν δυνατό και αμφίρροπο αγώνα για «γερά νεύρα» η ομάδα μας νίκησε με έναν πόντο διαφορά (44-43) και συνεχίζει την προσπάθειά της στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 με τη δυνατή ομάδα του Ιδιωτικού σχολείου «Προμηθέας», η οποία επίσης θα ταξιδέψει στην Σκιάθο από τον Βόλο. Συγχαρητήρια στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου για την αγωνιστικότητά τους και πολλά συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας όχι μόνο για τη νίκη που πέτυχαν, αλλά και την άψογη  συμπεριφορά τους  είτε ως αθλητές είτε ως φίλαθλοι-θεατές.

Το τελευταίο λεπτό του αγώνα….